Nejnovější recenze ze sekce Barvy ve spreji
- Plochá tryska.
- Lak neschne ani po 16 dnech.
- Kdo potřebuje lak na nádrž, tak tohle NE.
- Nulová odolnost vůči lihu a benzínu.
- Vyhozené peníze.
Nevím co to je, ale určitě to není 2K, ani normální akrylový lak. Po 16 dnech stále nevytvrzené a nechavá otisky od prstů. Požadavky na lakování jako teplotu, vlhnost a protřepání jsem dodržel. Lituji, že jsem si nekoupil SprayMax 2K. Tohle je šmejd všech šmejdů prostě katastrofa. Počkám ještě 15 dní ale asi to nevytvrdne a pak znova od začátku.
- Krásná temná červená.
- Plochá tryska
- Dobré nanášení.
- Bezva na tekuté to tužidlo.
Vůbec nejde lak stříkat, protéká všude okolo protože asi nejspíš zasychá hubička. Vůbec nedoporučuji, lepší je to natřít klasicky štětcem.
téměř okamžité schnutí, takže nehrozí, že by se barvičky na plátně romázly.
- Super
dvousložkový lak bez chyb
- klasicky bezbarvy lak ve spreji
- krasne se s tim pracuje a paradne kryje
- opravdu drzi na kolech (uz otestovana i mycka)
- moznost sloupnout pryc a dat treba jinou barvu
- mekci, nez klasicka barva..u nasazovani pneu udelane skrabance,ale zase musim vyzdvihnout, ze pri oprave se krasne napojuje
Potreboval jsem zrenovovat Alu disky, ktere byly poskrabane, tak jsem volil renovaci touto cestou..
na nastrik 4x predni strany disku + hrany smerem dovnitr jsem spotreboval 3 dozy spreje folie + jeden sprej bezbarvy lak na folie..ale spise bych doporucoval zakoupit 2x lak, aby byla vetsi vrstva a tim i hladsi struktura...ale i tak pekne drzi, tak uvidime, jak dlouho vydrzi..
- Nejlevnejsi kvalitní 2k sprej
- Rychleschnoucí
- Tenkovrstvý
- Malé balení
Přehlédl jsem velikost balení - moje chyba :) !
- Dobrý
No správně měli hnet kontaktovat namaji pokusem barvy čekají zákazník ozve e zaryden... Dále bála já zaměstnaná o firmu všimla obednafku podíváš vesklade name kolik sprejů hnet ji info zákazníků.. Můj názor.
Kvalitní zinková barva
Schuller Ehklar Sprej ohnivě červená matná 400ml, odstín RAL 3000M, barvy ve spreji PRISMA COLOR 91005
- Dobrý poměr:užitná hodnota / cena
- Dobrý poměr :Užitná hodnota /cena
- Dobrá přilnavost
- Kryvost
- Rychlost schnutí
- Rozstřik bez prskání
- Regulace množství na trysce
Pracuje se s ním velmi dobře. Nejsem lakýrník.
Budu s ním stříkat barvu na novou nádrž Babetty a jsem zvědav, jak to bude vypadat. Zatím na to nemám čas.
Takže jsem v očekávání.